Win Up-wedstrijd

Win Up-wedstrijd

Paragraphs

title paragraphe 5
Nu te winnen!

text paragraphe 5

Wedstrijd Win Up, van 01/04/2022 tot 30/06/2022! Win de terugbetaling van je energiefactuur! Wil jij de winnaar zijn? Neem dan snel deel via de Homebanking!

Reglement Wedstrijd Win Up van 01/04/2022 tot 30/06/2022 (raadpleeg het wedstrijdreglement). Trekking op 02/07/2022 door een deurwaarder. Totale prijs met een maximale waarde van €5.000. Er zal 1 winnaar zijn. Elke winnaar krijgt de kans om 12 maanden lang zijn energiefactuur (gas, elektriciteit of stookolie) vergoed te krijgen, met een maximum van €5.000 BTW inbegrepen. De waarde van de prijs wordt bepaald op basis van de laatste jaarafrekening van de winnaar (rekening van zijn hoofdverblijfplaats) met een maximum van €5.000 inclusief BTW. Facturen die verband houden met een commerciële of beroepsactiviteit zullen niet in aanmerking worden genomen. Indien deze rekening over meer of minder dan 365 dagen is gespreid, zal het bedrag van de prijs pro rata worden vastgesteld, op basis van de jaarlijkse 365 dagen. De prijs dekt alleen het verbruik van elektriciteit of gas of stookolie voor de EAN-code van de winnaar. De rekening moet geadresseerd zijn aan de naam van de winnaar en/of, bij gebrek daaraan, aan het postadres (thuisadres) van de winnaar. Als de rekening van de winnaar minder dan €5.000 inclusief BTW bedraagt, wordt het verschil niet in geld terugbetaald. Indien de factuur van de winnaar een bedrag van meer dan €5.000 inclusief BTW bedraagt, zal de winnaar verantwoordelijk zijn voor de extra kosten. Foto's zijn niet contractueel. Raadpleeg de Algemene voorwaarden van de wedstrijd Win Up.

 

title paragraphe 5
Win Up-wedstrijd

text paragraphe 5

Fan van wedstrijden?

Waag jouw kans en win tal van prijzen dankzij jouw Visa kaart van Carrefour. Elk trimester organiseert Carrefour Finance een Win Up-wedstrijd waarbij je een hele reeks producten kan winnen of zeer leuke prijzen!

  • Bij elke verrichting met jouw Visa kaart van Carrefour krijg je een trekkingsrecht. Hoe meer trekkingsrechten je verdient, hoe meer kans je hebt om te winnen!
  • Schrijf je in op jouw Homebanking en beantwoord een vraag over jouw kaart of onze diensten.
  • En als je de hoofdprijs niet wegkaapt, dan krijg je een Win For Life mini.
Zie de voorwaarden