Win Up-wedstrijd
Paragraphs

title paragraphe 1
Win misschien de nieuwe iPhone 15!

text paragraphe 1

Van 1 oktober t.e.m. 31 december 2023, kan je deelnemen aan de Win Up wedstrijd en missschien wel een iPhone 15 Plus (256 Gb zwart Apple), ter waarde van €1.249, winnen. Deze trekking zijn er 2 winnaars.

Om deel te nemen aan de Win Up wedstrijd, afspraak in de Carrefour Finance Mobile app of in jouw homebanking. Beantwoord de wedstrijdvraag en win misschien één van de 2 hoofdprijzen!

Win Up wedstrijdreglement van 01/10/2023 tot 31/12/202. Trekking op 04/01/2023 door een deurwaarder. Totale prijs met een maximum waarde van €1.249, wat overeenkomt met de prijs van de iPhone 15 Plus 256 Gb zwart 1To. Er zijn twee winnaars die elk een telefoon winnen. Eventuele extra kosten zijn voor rekening van de winnaar. Als de prijs lager is, wordt het verschil niet terugbetaald. Ruilen is niet mogelijk. Afbeeldingen zijn niet contractueel.

title paragraphe 5
Win Up-wedstrijd

text paragraphe 5

Fan van wedstrijden?

Waag jouw kans en win tal van prijzen dankzij jouw Visa kaart van Carrefour. Elk trimester organiseert Carrefour Finance een Win Up-wedstrijd waarbij je een hele reeks producten kan winnen of zeer leuke prijzen!

Bij elke verrichting met jouw Visa kaart van Carrefour krijg je een trekkingsrecht. Hoe meer trekkingsrechten je verdient, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Deelnemen aan de wedstrijd Win Up is mogelijk via de app de Carrefour Finance Mobile of gewoon via jouw Homebanking. Ga er snel naar toe en beantwoord de deelnamevraag.

Download de app Carrefour Finance Mobile

   

Zie de voorwaarden