Win Up-wedstrijd
Paragraphs

title paragraphe 1
Speel deze zomer en win misschien € 2.500 !

text paragraphe 1

Geniet van de zomer met een terrasje, een barbecue of een dagje naar de kust. En je kan misschien een reischeque van € 2.500 winnen met onze Win Up wedstrijd!

Hoe neem je deel?
 

☀️Hoe meer transacties je doet met je Visa kaart van Carrefour, hoe meer kans je maakt om een reischeque te winnen voor de vakantie van je dromen, ter waarde van € 2.500.

☀️Afspraak in de Carrefour Finance Mobile app om de wedstrijdvraag te beantwoorden.

Deze zomer is jouw Visa kaart van Carrefour je paspoort om je ideale vakantie te winnen.

Win Up wedstrijdreglement van 01/07/2024 tot 30/09/2024 (raadpleeg het wedstrijdreglement op carrefourfinance.be). Trekking in oktober 2024 door een deurwaarder. Totale prijs met een maximum waarde van € 2.500. De winnaar reserveert het reis van zijn/haar keuze bij onze partner Aquatours, Jean-Baptiste Vanpéstraat 26 in 1190 Brussel (Vorst). Eventuele extra kosten zijn door de winnaar te betalen. Als de prijs lager is, wordt het verschil niet terugbetaald. Niet ruilbaar.

title paragraphe 5
Win Up-wedstrijd

text paragraphe 5

Fan van wedstrijden?

Waag jouw kans en win tal van prijzen dankzij jouw Visa kaart van Carrefour. Elk trimester organiseert Carrefour Finance een Win Up-wedstrijd waarbij je een hele reeks producten kan winnen of zeer leuke prijzen!

Bij elke verrichting met jouw Visa kaart van Carrefour krijg je een trekkingsrecht. Hoe meer trekkingsrechten je verdient, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Deelnemen aan de wedstrijd Win Up is mogelijk via de Carrefour Finance Mobile app. Ga er snel naar toe en beantwoord de deelnamevraag.

Download de Carrefour Finance Mobile app

   

Zie de voorwaarden